perjantai 27. tammikuuta 2017

Karattiin kahdestaan Alpeille


hih hih! Tosiaan terkut Ranskan Alpeilta. Me karattiin miehen kanssa kahdestaan pitkäksi viikonlopuksi aurinkoisille rinteillä jumalaisen kauniisiin maisemiin. Lumisia rinteitä, fondueta, samppanjaa ja Alppi tunnelmaa. I love it!

Lähdimme reissuun aivan ex tempore. Toissaviikonloppuna kun ajelimme Himokselta kotiin päin, kävin kalenteria läpi. Hetki hiljaista aikaa, lapset nukkuivat takapenkillä ja me juttelimme mieheni kanssa tulevasta. Huomasimme, että hääpäivään on 1,5 viikkoa aikaa. Kyseessä ei ole ihan mikä tahansa hääpäivä, vaan 10. sellainen! Siinä autossa visioimme ja pyörittelimme ajatuksia siitä, että mikä olisi kivaa ja sellaista yhteistä tekemistä jota molemmat rakastamme, jotain sellaista mitä teimme ennen lapsia ja jotain sellaista mikä on tässä kaikessa pikkulapsivuosissa unohtunut tai jäänyt vähemmälle. No totuushan on se, että me molemmat rakastamme seikkailuja, vauhtia ja yllätyksiä. Se ei ehkä nykyisestä kolmen lapsen äidin habituksesta niin usein huo’u ulospäin, mutta se on sitä mitä me olemme molemmat sisällä sydämissämme.

Siinä unelmoidessamme alkoi kirkastua, että 10-vuotishääpäivan teemaksi muodostuisi ”back to the roots” - laskettelureissu Alpeille. Pitkästä aikaa pääsemme iskemään kypärän syvemmällä päähän ja monot tiukemmin jalkaan ja nauttimaan vauhdin hurmasta ja seikkailusta.

Vatsassa on perhosia, kun tätä tässä kirjoitan. Malttamattoman odotan lumisia rinteitä, viime kerrasta on hurjan pitkä aika.

Samppanja lasissa kilistelemme 10-vuotiselle avioliitolle. Many more to come!


3 kommenttia:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...