lauantai 7. tammikuuta 2017

Koululaisen talvipukeutuminen

Paukkupakkaset ovat saapuneet ja ulkoiluun ja lasten pukeutumiseen täytyy kiinnittää erityistä huomiota, jottei pikkuiset jalat vallan palellu.


Ensi viikolla palaa meidän koululainen jälleen pitkän joululoman jälkeen kouluun ja vähän hirvittää, että mitähän hänellä on välitunneilla päällä kun äiti ei ole katsomassa perään. ;)
Yksi keskeinen tekijä koululaisen lämpimänä pitämiseen on mielestäni kunnon kengät. Kyllähän sen tietää omastakin pukeutumisesta "Kun varpaat ovat lämpimät, niin olo on mukava". Nyt kannattaakin kurkata Pikkujalat nettikaupan ALEen. Siellä on hyvässä alennuksessa todella laadukkaita ja hyvännäköisiä kenkiä, jotka ovat varmasti koululaisten mieleen.


Meidän koululainen valitsi Pikkujalat-nettikaupasta upeat Silver terry Bundgaard merkkiset talvikengät. Kengät ovat laadukasta nahkaa ja niissä on tex-kalvo joka pitää jalat kuivina. Kengissä on lämmin ja paksu 100 % villavuori. Tytär sanoikin, että jalat ovat kuin pumpulissa kun sujautti varpaat pehmoisiin kenkiin.


Nämä Bundgaardin kengät ovat kevyet, joten ne eivät paina jaloissa koulutiellä kuten monet talvikengät. Lisäksi ne ovat niin hyvännäköiset, että näitä kenkiä voi pitää myös kaupunkikenkinä ja hamekenkinäkin. Monikäyttöiset ja lämpöiset talvikengät - täydellistä!


Kengät on saatu Pikkujalat-nettikaupasta. 

Kiinnostaako lapsiperheaiheet?

Blogillani on facebook-sivut. Käy tykkäämässä Bubble bath time. Julkaisen siellä uusimmat blogitekstini sekä jaan lapsiin ja perheisiin liittyviä juttuja huumoria unohtamatta.
Instagramissa @bubblebathtimeblog jaan kuvia arjestamme enemmän ja ajantasaisemmin.

Seuraa blogiani facebookissablogit.fi instagramissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...