torstai 26. tammikuuta 2017

Maukan ja Väykän matkakirja - teatteri Hevosenkenkä


Vietimme eilen tyttöjen kanssa suloisen tunnelmallisen talvi-illan teatteri Hevosenkengässä. Saimme kutsun Maukan ja Väykän Matkakirja näytöksen ennakkoesitykseen. Ihastuneena tästä etuoikeudesta, tartuimme tilaisuuteen.
Kuva: Pekka Elomaa
Tarina oli herttainen kertomus matkaan lähtevistä kissasta ja koirasta.  Heidän seikkailunsa Italiassa olivat mukaansa tempaavia. Lapset bongasivat tuttuja nähtävyyksiä - kallellaan oleva torni, Rooman ihmeet ja Venetsian lainehtivat kadut. ;) Näytelmässä oli huumoria, joka nauratti lapsia. Tarinaa kerrottiin kuitenkin monella tasolla - teatterissa viihtyivät mainiosti niin lapset kuin aikuisetkin.
Rakastan teatteri Hevosenkengän hyväksyvää ja avointa ajatausmaailmaa. Olemme käyneet heidän näytöksissään jo vuosia. Tässä uusimmassakin esityksessä - Maukassa ja Väykässä - välitettiin kommellusten ja hassujen hetkien ohessa viestiä siitä, että vaikka puhutaan eri kieltä ja ollaan eri maista niin silti olemme samanlaisia. Heinätöitä tehdään niin Suomessa kuin Italiassakin ;)
Kuva:Pekka Elomaa
Ennakkoillan juhlallisuuksiin kuuluen tarjolla oli kakku- ja mehutarjoilut. Söpöä ja ihanaa lapset huomioon ottavaa  menoa!
Maukan ja Väykän matkakirja on ensi-illassa tänään torstaina 26.1.2017. Oletteko jo hankkineet liput kevään suloiseen uutuusesitykseen?
Maukan ja Väykän matkakirjaa suositellaan yli 3-vuotiaille. Kesto on noin 50 minuuttia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...