perjantai 17. maaliskuuta 2017

Miltä meidän helmikuu näytti?

Maaliskuukin on jo yli puolen välin ja tämä bloggaaja kertoo viime kuusta yhteenvedon. Tämä kertoo ehkä sitä, että kiirettä on pitänyt. Todelliset ruuhkavuodet! Kaikki on hyvin, oikeastaan paremminkin kuin hyvin. Paljon hyviä juttuja elämässä, nyt on eletty sitä reality elämää. Tässä kuitenkin nyt yhteenvetona miltä meidän helmikuu näytti!

Vietimme fantastisen perheillan Disney on Ice-showssa. Meidän 3-vee Frozen fani oli aivan haltioituneena ja kyllä show sai meidät muutkin kyllä syttymään.


Otimme kaiken ilon irti Ystävänpäivästä. Me tytöt heräsimme tällaiseen vaaleanpunaiseen unelmaan. Mieheni on todellinen romantikko! ;)


Tytöt järjestivät kavereilleen ystävänpäiväjuhlat uudessa Ruoholahden Hoplopissa. Menoa ja meininkiä riitti isossa tyttölaumassa.Kävimme katsomassa Vaiana-elokuvan, joka oli muuten yllättävän jännittävä. Ei yhtään perinteinen Disney-prinsessa elokuva. Sen sijaan Vaiana on hyvin vahva itsenäinen nainen. Upea soundtrack on soinut soittolistoillamme!Nautimme poikkeuksellisen upeasta meren jäästä ja kävimme retkiluistelmassa monta kertaa. Upeita auringonlaskuja ja mahtavia ulkoilukelejä.Söimme helmikuussa sushia joka perjantai ja nautimme yhdessä olosta. Ihana helmikuu oli jo meni ja kohta jo maaliskuukin on taputeltu. Jaiks, ei perässä meinaa pysyä!

Kiinnostaako lapsiperheaiheet?

Blogillani on facebook-sivut. Käy tykkäämässä Bubble bath time. Julkaisen siellä uusimmat blogitekstini sekä jaan lapsiin ja perheisiin liittyviä juttuja huumoria unohtamatta.
Instagramissa @bubblebathtimeblog jaan kuvia arjestamme enemmän ja ajantasaisemmin.


Seuraa blogiani facebookissablogit.fi instagramissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...