lauantai 18. maaliskuuta 2017

Putouksen finaalissa

"Voi luoja, mitä sitä nyt tekee lauantai-iltaisin kun Putousta ei enää tule", tokaisi ekaluokkalainen. Niinpä, tämä kausi oli ehdottomasti loistava ja tämä oli toistaalta ensimmäinen kerta kun meillä myös lapset katsoivat Putousta. Kaikilta osin kielenkäyttö ei ehkä ole parasta mahdollista, mutta toisaalta vietettyäsi varttitunnin päiväkodin pihalla, niin korvat kuumottavat varmasti enemmän kuin Putousta katsoessa.
Me olimme onnekkaita, sillä saimme kutsuvierasliput Putouksen-finaaliin viime lauantaille. Finaalilähetyksen ikäraja oli 5+, joten jätimme miehen ja 3-veen kotiin ja lähdimme isompien tyttöjen kanssa ja tyttöjen kaverin kanssa lähetykseen Pasilan studiolle.


Yleisöstä pidettiin hyvää huolta! Oli mielenkiintoista seurata kuinka tv-ohjelmaa tehdään. Kamerat pyörivät ja kaikki sujui kuin valssi. Ehkä hurjinta oli se että, 350-henkinen ylöisö otettiin sisään klo 19 ja vain hetki sen jälkeen pyörähti käyntiin telkkarin katsotuimpia ohjelmia. Näyttelijät olivat kyllä hurjan rautaista porukkaa, siitä vain vetivät sketsit ja hahmot peräjälkeen pikaisesti vaatteita ja asuja vain vaihtaen.


Meillä oli niin kivaa ja tytöt olivat ihan villeinä showsta!


Aina Inkeri Ankeisen voitto oli odotettu ja mieleinen! Voi luoja!

Kiinnostaako lapsiperheaiheet?

Blogillani on facebook-sivut. Käy tykkäämässä Bubble bath time. Julkaisen siellä uusimmat blogitekstini sekä jaan lapsiin ja perheisiin liittyviä juttuja huumoria unohtamatta.
Instagramissa @bubblebathtimeblog jaan kuvia arjestamme enemmän ja ajantasaisemmin.


Seuraa blogiani facebookissablogit.fi instagramissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...