lauantai 25. maaliskuuta 2017

Rush trampoliinipuisto

Tässä loistava hauskanpitovinkki kaikenikäisille! Vietimme tyttöjen kanssa huippukivan aamupäivän Rush trampoliinipuistossa pomppien.


Olimme tramppapuistossa perhevuorolla ja mukana pomppivat niin äidit, isät kuin eri-ikäiset lapset. Tämä Rush puistossa onkin juuri parasta, että se saa myös vanhemmat lasten mukaan, pois kahvilasta istumasta ja puhelinta tuijottamasta - "vähän" kokeilemaan pomppimista. ;) Koukkuunhan siinä jäi ja seuraavana päivänä sen tunsi reisissä, alavatsassa ja takamuksessa, että hyvä treeni tuli tehtyä aivan huomaamatta ja yhdessä lasten kanssa. Loistavaa!
Lauantaisin klo 10.30 - 12. 00 on tramppapuistossa Family time.


Rush trampoliinipuisto

Free jump alueella on yli 50 tramppaelementtiä. Tämän lisäksi Rushissa on erilaisia trampoliinipelejä, kuten pyörivä wibe out, trampoliniikoristelineitä, pukkitappelua yms. 1,5 h tuntia meni niin nopeasti. Posket punaisina ja hiestä märkänä koko porukka. ;) Mukaan kannattaa ehdottomasti ottaa juomapullo ja kevyet urheilukamat. Trampoliinisukat saa ostettua paikan päältä.  Lipputiskin jälkeen löytyy ylätasanteelta pukuhuoneet, joissa on koodilla toimivat kaapit. Vaatteiden vaihdon jälkeen, ennen vuoron alkua katsotaan muutaman minuutin turvallisuusvideo ja sitten vain pomppimaan!Rush-pommpuvuoron varauksen ja turvallisuusohjeen täytön voi tehdä kätevästi etukäteen netissä Rushin sivuilla. 


Naperopomppu, Rush

Rushissa on taaperoille varattu oma alue, jossa aivan pienet voivat pomppia ja leikkiä. Lisäksi perjantaisin on erillinen Naperopomppu tuokio klo 10.30 - 12 välisenä aikana. Tällöin vuorolla on yleensä rauhallisempaa ja eri pomppupaikkojen kokeilu helpompaa. Naperopomppu on tarkoitettu alle kouluikäisille lapsille ja heidän huoltajilleen. Tämähän on muuten aivan mahtava tilaisuus hyödyntää lapsen kanssa puuhastelu ja vanhemman treeni.

Hohtohyppy, Rush

Perjantai- ja lauantai-iltaisin Rushissa on Hohtohyppy. Innostuin tästä aivan mielesttömästi ja tämä onkin meidän seuraavan vierailun teema. Rushin Instagramissa @rushhelsinki #rushhelsinki on huikeita kuvia ja videoita mm. hohtohypyistä ja megataitavien hyppijöiden tramppakikkailuista. Rush on varmasti nuorison mieleen ja kivaa ja tervehenkistä tekemistä pe ja la illoiksi kavereiden kanssa.Aivan huikea paikka, ehdottomasti uudelleen!Blogiteksti on kirjoitettu yhteistyössä Rush Finlandin kanssa, mutta kaikki kokemukset ja mielipiteet ovat perheen omia. 

Lue lisää http://www.rushfinland.fi

Kiinnostaako lapsiperheaiheet?

Blogillani on facebook-sivut. Käy tykkäämässä Bubble bath time. Julkaisen siellä uusimmat blogitekstini sekä jaan lapsiin ja perheisiin liittyviä juttuja huumoria unohtamatta.
Instagramissa @bubblebathtimeblog jaan kuvia arjestamme enemmän ja ajantasaisemmin.


Seuraa blogiani facebookissablogit.fi instagramissa.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...