maanantai 17. huhtikuuta 2017

Ekaluokkalaisen kevään LOOK!


Pääsiäissuunnitelmien mentyä uusiksi, on aikaa jäänyt mm. nettisurffailuun ja kevätgarderoobin päivitykseen. Lasten kasvutahti alkaa pikkuhiljaa tasaantumaan. Jossain vaiheessa vaatteita löytyi joka koosta väliltä 54-116 cm. Tänä keväänä olen tehnyt suursiivousta kellariin ja nyt vaatekokoa löytyy "enää" 110-128 cm väliltä. On omituista, että joka kauteen ei enää tarvitsekaan ostaa uusia vaatteita A) sen takia, että ne vaatteet eivät enää kulu niin paljoa B) kasvu on tasaantunut. Esikoinen on käyttänyt kokoa 122 cm varmaan yli vuoden jo. Vieläkin monet vaatteet menee, mutta pikkuhiljaa hän on siirtymässä 128 kokoon. Onkin kivaa päästä jälleen vähän shoppailemaan hänelle!

Alla on hieman kollaasia siitä mitä on pääsiäisen aikana meille nettikaupasta kotiutettu. Helly Hansenin Jr Salt-takki on ollut jo pitkään ostoslistalla, ja nyt vihdoin löytyi oikea koko ja väri ja ihan kotimaan kamaralta. Esikoinen menee alkukesästä veneilyleirille, joten tämä takki on varmasti hyvä myös koleassa kesäkuun säässä merellä.


Vihreän takin kotiutin esikoiselle jo hetki sitten. Tuollainen inkkarimeininki ja vihreä on nyt ihan tosi mieleistä. Höyhenet hiuksissa on cool! Lisäksi kukkia ja printtikuvioita ja "reikäfarkut" oli ehdottomasti saatava - samanlaiset kuin kummitäti E:llä ;)
Tuollaiset hopeiset lenkkarit ostin kaikille tytöille. Olivat jotenkin niin suloiset ja menevät monen värin kanssa.
Air maxit mahtuivat esikoiselle vielä viime vuodelta, joten näillä lähdetään kevääseen. Varastoja täydennetään säiden lämpiämisen myötä.
Kevät täältä tullaan!Kiinnostaako lapsiperheaiheet?

Blogillani on facebook-sivut. Käy tykkäämässä Bubble bath time. Julkaisen siellä uusimmat blogitekstini sekä jaan lapsiin ja perheisiin liittyviä juttuja huumoria unohtamatta.
Instagramissa @bubblebathtimeblog jaan kuvia arjestamme enemmän ja ajantasaisemmin.


Seuraa blogiani facebookissablogit.fi instagramissa.

2 kommenttia:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...