lauantai 1. huhtikuuta 2017

Kesäkauden avaus

Viime viikkoina säät ovat vaihdelleet nopeasti todella lämpimästä ja aurinkoisesta kevätsäästä kylmään ja viimaiseen lumimyräkkään. Viime viikonloppuna lauantaina oli ihanan aurinkoista ja lämmintä, joten lähdimme käymään talven jälkeen mökillä katsomassa miten mökki on talvehtinut. Aurinko paisteli niin lämpöisesti, että tuulen suojassa terassilla lämpötila lähenteli + 20 astetta vaikka järvi olikin vielä jäässä.


Siitä auringosta intoutuneena laitoimme tytöille trampan kesäkuntoon. Nostimme terassikalusteet pihalle ja haravoimme pihaa. Puuhailun lomassa istahdimme terassille syömään mansikoita auringossa. Aivan ihanaa! Todelinen tunne siitä, että kyllä se kevät on jo täällä!

Lähdimme mahtavissa fiiliksissä illlalla kotiin. Intoa puhkuen ja villisti keskustellen tulevan kesän suunnitelmista. Niin kesäfiilis!


Seuraavana päivänä ulos jätettyjen terassikalusteiden pintaa koristi 10 cm kerros lunta. Noooh, tästä ei lannistuta. Sieltä se kevät pikkuhiljaa tulee. Nyt on jo huhtikuu ja kuukausi enää vappuun! Huikeeta!
1 kommentti:

  1. Hahah, ihanaa kun joku muukin ennakoi kevättä ja kesää jo noin vahvasti! Täälläkin tuli lapselta innostunut huudahdus lumikerroksen peittäessä maata ja äidiltä huudahdus, ei niinkään innostunut kylläkään. Tulee se kesä sieltä taas. Nyt on kaikki lämpö ja ihanuus vielä edessä päin. :)

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...