sunnuntai 16. huhtikuuta 2017

Kevätkeiju liikenteessä

Eilen tyttöjen vesirokko-olo oli vielä kohtuullinen, kuumetta ei ollut ja kutinakin saatiin hilittyä vesirokkovaahdolla. Kun keli oli niin mahtava, päätimme lähteä mökillä käymään. Potilaat katselivat videoita mökin sohvalla, samaan aikaan kun siivosin mökin kevätkuntoon. Laitoin puhtaat lakanat sänkyihin ja parvelle, ja huiskin pölyhuiskalla talven pölyt pois. Niin mahtavaa!


Keskimmäinen tytär, joka on jo täysin toipunut, leikki innoissaan pihalla. Hän oli kuulema kevätkeiju ja auttoi kevään tuloa. Se on jännä miten tuo leikki on säilynyt vuosikymmenistä toiseen. Muistan itsekin leikkineeni kevätkeijua ja sulattaneeni lunta pikkulammikoissa etc. vaikka maailma muuttuu kevätkeijut säilyy ;)


Reissumme mökille oli vain reilun kolmen tunnin mittainen, mutta paljon keväthommia saatiin tehtyä minä sisällä ja mies ulkona. Kevät - olemme niin valmiita tuloosi! Toivottavasti kerkeemme viettää paljon hyviä hetkiä jälleen mökillä tänä kesänä. Meillä on isoja muutoksia tiedossa vielä tässä kevään aikana, mutta kaikkemme teemme, että mökillä keretään käymään. Se on NIIIIIIN rentouttavaa. Mökin parvelle olisi tehnyt mieli jäädä pötköttelemään...


Kiireinen kevät on tosiaan tulossa! Asunnossamme on alkamassa putkiremontti ja evakkokämppään muutto häämöttää kuukauden päässä. Sitä ennen kipaisemme kuitenkin vielä perhelomalle tässä muutaman viikon päästä, jee!

Huippua pääsiäisen jatkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...