perjantai 14. huhtikuuta 2017

Meidän pääsiäinen

Meidän pääsiäissuunnitelmat menivät aivan uusiksi. Alunperin meillä oli tarkoitus lähteä Tahkolle vielä hakemaan lunta ja talven tuntua, mutta kun kaksi viikkoa sitten keskimmäinen sairastui vesirokkoon, osasin aavistella että suunnitelmat saattavat mennä uusiksi. Eilen illalla tasan kaksi viikkoa myöhemmin nousi esikoiselle ja kuopukselle kuume ja hetki sen jälkeen vesikellot. Joten pääsiäinen vietetään kotosalla, vointeja seuraillen. Pääsiäinen kuluu siis hyvin rennoissa merkeissä kotosalla. Pitkiä aamuja, leffoja, kirjoja, hyvää musiikkia etc.


Keskimmäinen joka sairastui vesirokkoon kaksi viikkoa sitten, on jo täysin toipunut, joten kävimme hänen kanssaan kahdestaan pitkällä lenkillä. Minä jousten ja keskimmäinen pyörällä sotkien. Mukavaa yhdessä oloa! Samalla suu kävi 5-veellä herkeämättä. Tarinaa ja juttua tuli vaikka kuinka Huomaamatta sitä olikin tunnin lenkki tehty, jes! Okey yksi pieni pysähdys tehtiin ihastelemaan upeaa kevättä ja ottamaan pari kuvaa!


Pääsiäisen traditioihin kuuluu meillä ehdottomasti munajahti ja se, että tipu munii yöllä pipoon suklaamunia. 5-veen usko tipun munimiseen on hieman vaakalaudalla. Hän kirjoittikin pipon viereen lapun "jos et ole tipu niin älä jätä munaa". Näin hän kuulema aikoo selvittää, onko suklaamunan takana äiti vai tipu ;) Liikkistä!

Rentoa pääsiäistä!


Kiinnostaako lapsiperheaiheet?

Blogillani on facebook-sivut. Käy tykkäämässä Bubble bath time. Julkaisen siellä uusimmat blogitekstini sekä jaan lapsiin ja perheisiin liittyviä juttuja huumoria unohtamatta.
Instagramissa @bubblebathtimeblog jaan kuvia arjestamme enemmän ja ajantasaisemmin.


Seuraa blogiani facebookissablogit.fi instagramissa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...