lauantai 13. toukokuuta 2017

Lalandia, Billund - Tanska

Tanskan Billundin pitkän viikonlopppuloman viimeisenä päivänä oli aika ottaa vähän rennommin. Pari päivää Legolandissa kävelyä alkoi tuntua jaloissa, joten oli aivan täydellistä päästä lillumaan Scandinavian suurimpaan vesipuistoon Lalandian Aquadomeen. Lalandia on aivan Legolandin vieressä oleva jättiläsmäinen ulkopäin varastorakennuksen näköinen kompleksi. Sisällä aukeaa upea mini-vegas tyyppinen maailma - maailma jossa on aina taivas sininen! Kävelykatuja, joiden varsilla on kauppoja, plaza, kahviloita ja ravintoloita, pelipaikkoja, keilausta, kiipeilyseinä, luistinrata ja jopa supermagea laskettelurinne.


Meidän retkemme tarkoitus oli Aquadome. Lapset rakastavat uimista ja pulikoimista ja halusimme ehdottomasti kokea Scandinavian suurimman vesipuiston ja Euroopan pisimmän "Villi virta"- liukumäen, joka olikin muuten melko hurja.


Vesipuistossa oli tekemistä kaikenikäisille. Puistosta löytyi aivan pienten lasten allasalue ja toinen alue, jossa oli pieniä vesiliukumäkiä, jotka olivat loistavia meidän 3-veelle. Isommat viihtyivät isoissa liukumäissä ja minusta oli tietysti parasta lämmin jacuzzi ;) Kaikille siis jotain.


Hauska päivä kylpylässä! Ja mukava lomakohde, jossa ei tarvitse miettiä säätä!
Kiinnostaako lapsiperheaiheet?

Blogillani on facebook-sivut. Käy tykkäämässä Bubble bath time. Julkaisen siellä uusimmat blogitekstini sekä jaan lapsiin ja perheisiin liittyviä juttuja huumoria unohtamatta.
Instagramissa @bubblebathtimeblog jaan kuvia arjestamme enemmän ja ajantasaisemmin.


Seuraa blogiani facebookissablogit.fi instagramissa.

2 kommenttia:

  1. Ihanan näköinen lomakohde. Voi tuota lasten riemua! :)

    VastaaPoista
  2. Voin vaan kuvitella, miten paljon lapset tällaisessa paikassa nauttivat! <3

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...