keskiviikko 14. kesäkuuta 2017

Alkukesän huumaa

Voi tätä alkukesän huumaa! Viime viikko oli tyttöjen ensimmäinen kesälomaviikko. Koulut päättyi ja oli aika kirmata kesälaitumille. Huikeeta miten nopeasti ensimmäinen kouluvuosi vierähti, vasta äsken olin saattamassa esikoista koulutielle ja nyt laulettiin jo suvivirttä. Huh!


Viime viikkoon mahtui vaikka mitä kivaa! Suurin juttu oli ehdottomasti se, että meidän kuopus 3-vee oppi ajamaan pyörällä. "Tuntuu kuin olis aikuinen", hän tokaisi kun pyöräilemään lähti. Täytyy sanoa, että potkupyörästä on ollut hurjasti apua. Apupyöriä ei tarvittu ollenkaan ja vain kaksi treenikertaa isin kanssa ja niin hän lähti ajamaan. 


Viime viikolla oli myös tyttöjen iso fudisturnaus Stadi cup. Neljä päivää fudista ja hauskanpitoa kavereiden kanssa. Voi sitä riemua! Kapteenina oleminen ja fair play-passsin saaminen oli iso juttu esikoiselle. Mimmifudis on kyllä hurjan mukava harrastus, sitä vähän on itsekin innostunut potkimaan palloa. Eläessäni en ole fudista pelannut vaikka melkein kaikkia muita lajeja olen kokeillut. 


Viime viikon upeat kelit sai meidät aivan hurmioon. Vietimme aikaa niin mökillä kuin kotirannassakin. Kesä tuntui jo heti aamusta mökkiterassilla. Aamiainen syötiin ulkona, Aliasta arvuuteltiin aamupalapöydässä ja kahvi maistui niin hyvältä aamuauringossa. Ensimmäinen kunnon biitsipäivä meren rannalla hiekkalinnoineen ja vedessä peuhaamisineen oli mahtavaa. Mökillä järvivesi oli +19, tytöt uivat villisti ja heidän mielestään vesi oli juuri sopivaa. Nyt ymmärrän miksi kesät oli lapsena niin paljon pidempiä, ehkä se kesä on enemmänkin asennekysymys!


 Kyllä kesä on ihmisen parasta aikaa!! Nyt nautitaan, kuten 3-vee tokaisi!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...