tiistai 13. kesäkuuta 2017

Missä yöpyä Helsingissä?

Kesän lomat ovat monella alkamassa ja reissu Helsinkiin voi olla ajankohtaista. Kesällä vietetään sukujuhlia, häitä, polttareita ja muita karkeloita - yösijan etsiminen pääkaupungissa voi olla mietinnässä. Minullapa onkin mainio ehdotus loistavasta ja uniikista hotellivaihtoehdosta aivan Helsingin ytimestä, Kampin kauppakeskuksen kupeesta. Sijainti on loistava tulit sitten keskustaan junalla, bussilla tai millä tahansa. Kaikki action on aivan kävelymatkan päässä - shoppailut, kulttuuririennot, yöelämä etc. Original Sokos Hotel Presidentti on saanut trendikkään ilmeen kun maailmanluokan suunittelija Paola Suhonen ja Ivana Helsinki konseptisuunnitteli tarinoita kertovat ja suomalaisia ilmiöitä esittelevät hotellihuoneet ikoniseen Presidenttiin. Uudistus on parhaillaan käynnissä ja se valmistuu kokonaisuudessaan vuoden 2018 aikana, mutta hotellissa saa jo hyvän fiiliksen siitä mitä tuleman pitää ts. jos haluat olla ajan hermoilla ja tietää mistä nyt puhutaan, niin majapaikaksi kannattaa valita varmasti Original Sokos Hotel Presidentti.Sain ihanan kutsun teemalla "Kauniita hotellihuoneita, kuplivaa ja Ivana Helsingin kesämekkoja" Original Sokos Hotel Presidenttiin. Nappasin siskoni mukaan ja lähdimme viettämään mukavaa iltapäivää.

Iltapäivä olikin aivan mahtava! Paola Suhonen kertoi huoneiden tarinaa samalla kun salonki-muotinäytöksen upeat mallit kulkivat ihmisten seassa esitellen ihania Ivana Helsingin kesämekkoja. Siemailimme kuohuvaa ja nautimme hotelli Presidentin loistavan keittiön antimista. Mahtavia makunautintoja! Ja muuten Paola Suhonen on aivan hurmaava persoona, ihastuin!


Hotellissa on viisi erilaista teemamaailmaa. Juhannus, talvimyrsky, hiljaisuus, satumetsä ja sisu, jotka kaikki kertovat omaa tarinaansa siitä syvimmästä suomalaisuudesta. Esimerkiksi juhannus-huoneessa tyynykankaasta löytyy seitsemän kukkaa, siinä nukkuessa näkee varmasti tulevan sulhonsa unessa. ;) Toisaalta suomalaisuuteen kuuluvat ehdottomasti seinäryijyt, joita varmasti jokaisen vähintään yhden tuttavan kotoa löytyy. Huoneet ovat täynnä tarinoita, joita huomaa ja jotka avautuvat pikku hiljaa huoneessa oleskellessa.Tarinallinen ja tunnelmallinen hotelli on loistava uusi konsepti Helsingin hotellimaailmaan! Suosittelen jokaiselle Helsingissä yöpyjälle ja ehdottomasti kaikille ulkomaisille Suomeen saapuville vieraille tätä hotellia. Kuinka paljon Suomesta ja suomalaisuudesta voikaan oppia Original Sokos Hotel Presidentissä yöpymällä!Blogiteksti on kirjoitettu yhteistyössä Original Sokos Hotel Presidentin ja Paola Suhonen, Ivana Helsingin kanssa, mutta kaikki kokemukset ja mielipiteet ovat perheen omia. 
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...