tiistai 18. heinäkuuta 2017

Allas sea pool lasten kanssa

Aivan Helsingin ydinkeskustassa on ehdottomasti vierailun arvoinen kohde, merikylpylpylä - Allas sea pool. Sen lämmitetty + 28 asteinen allas houkuttelee uimaan ja rentoutumaan - irtautumaan kaupungin vilskeestä. Paikan erikoisuutena on merivesiallas, mutta sen +10 asteinen vesi ei ollut se miksi me paikan päälle lähdimme ;).

Olimme Allas sea poolissa lasten kanssa ensimmäistä kertaa viime viikolla. Nautimme ensin kahvilan herkkuja, jätskiä ja suklaakeksejä kylpylän isolla ulkoterassilla. "Lepakkotuoleissa" chillailtiin ja pelattiin Unoa. Kyseessä oli yksi tämän kesän lämpimimmistä päivistä, joten terassilla oli ajoittain jopa kuuma, joten siirryimme altaiden puolelle.


10 tuntia voimassa oleva ranneke hieman nauratti portilla sitä ostaessamme, mutta aika tosiaan vierähti kuin siivillä kylpylässä. Aurinkoa, saunaa ja uimista. Täydellistä kesäpäivänviettoa!

Pukuhuoneet ja suihkusysteemit ovat modernit ja tyylikkäät - puuta ja tummaa laattaa. Tilat ovat toiminnoiltaan hyvin samankaltaiset kuin muissakin kylpylöissä. Lukollisiin kaappeihin voi jättää tavarat ja iso vedenkestävä kassi on ihan näppärä, jotta altaille otettavat tavarat (kellukkeet, uimalasit, pyyhkeet etc.) saa suihkun ajaksi naulakkoon roikkumaan.

Ihanaa pulikointia, lapset nauttivat täysin rinnoin. Paikan erikoisuus on myös se, että samalla voit seurata Kauppatorin monipuolista veneliikennettä ja kun Silja Linen risteilijä lähti Tukholmaan - soitti torvea ja peruutti kapeikossa itsensä väljemmille vesille, oli huikeeta seurata laivaa aivan vierestä aitiopaikalta.


Allas sea poolillahan on myös paljon loistavia konsertteja kesän aikana. J.Karjalainen esiintyi tuona kyseisenä iltana kun me olimme siellä. Robin oli kesän keikkalistalta tyttöjen mieleen.


Niin ja Kauppatoriltahan voi kotiinlähtiessä napata herkkuja mukaan! Ihana kesäpäivä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...