keskiviikko 19. heinäkuuta 2017

Syypää mun hymyyn...

... ja hiljaisuuteen! Nyt voin vihdoin sen paljastaa - sen miksi olen ollut niin harvasanainen täällä blogin puolella koko kevään.

Meillä on ollut valtava kodin vaihtorumba koko kevään ja nyt vihdoin uusi koti! Kuten aikaisemmin hieman valotin, tämän kevään aikana on mennyt vaihtoon yhtä sun toista ja siis myös koti. Itse asiassa kevään tilanne on ollut todella monimutkainen, sillä olemme suhanneet kolmen kodin väliä. Voitte kuvitella että naurussa on pitelemistä kun 4-vee huikkaa "Mennäänkö Koti kakkoseen vai Koti kolmoseen?" ;) Tilanteen on tehnyt näin monimutkaiseksi se että meillä alkoi vanhassa kodissa putkiremontti ja jouduimme sen vuoksi muuttamaan evakkoon ja samaan syssyyn löysimme uuden asunnon, jonka vapautuminen kuitenkin kesti hieman aikaa. Olemme siis eläneet matkalaukkuelämää tämän kevään ja alkukesän. Silloin kun aikaa olisi ollut blogata niin ei ole ollut wi-fiä ja toisin päin....


Nyt kuitenkin alkaa elämä kotirintamalla stabilisoitua. Tämä on kokonaisuudessaan ollut pitkä projekti sillä, kotiasiat ovat mietityttäneet meitä suuresti viimeiset neljä vuotta. Olemme etsineet uutta asuntoa välillä tiuhempaan ja välillä vähän jo luovuttaneena. Juuret ovat tiukasti kasvaneet nykyiselle asuinalueellemme ja kodin etsintä onkin ollut vähän samanlaista kuin nuppineulaa heinäsuovasta etsisi. Esikoisen kouluunmenon myötä kasvoi jälleen yksi peruspilari kiinni tälle alueelle. Voisihan sitä koulua tietysti vaihtaa, mutta jos tällä alueella on muutenkin hyvä olla ja kotoisaa niin miksi sitä vaihtaisi. Kai sitä voi pikkuhiljaa sanoa, että emme lähtisi tältä seudulta kulumallakaan. Mikä on tietysti ollut todella suuri haaste uuden asunnon etsinnässä. Mutta pikkuhiljaa voin nyt siis täällä bloginkin puolella sanoa, että timantti on löytynyt ja neljän vuoden etsintä on tuottanut tulosta. Me on ostettu uusi koti, joka voisi hyvinkin olla nk. loppuelämän asunto - lastenlapsiemme mummola tai ainakin koti ajaksi jona saamme pitää tytöt kotona. ;)


Nyt vielä muuttolaatikoita on joka paikassa ja keittiö on kuin pommin jäljiltä. Keittiö vaatii rempan ja purimme yhden väliseinän. Vanhempani ja veljeni olivat auttamassa, joten purkuhomma hoitui onneksi nopeasti. Isompia remppakokonaisuuksia on vain keittiö ja vähän seinien maalausta, joten tällä kertaa pääsemme "helpolla". Muuttoon ja monen kuukauden evakossa asumiseen liittyy kuitenkin paljon tavaroiden siirtoa ja purkua yms. Lisäksi kun keittiö on rempassa, on kaikki keittiövälineet luonnollisesti hukassa. Olemme syöneet ravintolaruokaa tai take awayta nyt viimeiset viikot. ;) Yritin yksi ilta etsiä ihan peruslusikoita iltapalaa varten, mutta eih - ei löytynyt, mutta sen sijaan löysin "kirsikan kiven poistajan". Että näin meillä ;)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...