lauantai 11. marraskuuta 2017

Blogille uutta suuntaa hakemassa


Pitkä hiljaisuus - pahoittelut! Mennyt vuosi on ollut elämäni kiireisin. Palasin viime vuoden lopulla työelämään yli seitsemän vuoden jälkeen. Olin onnekas, sillä työnantajani muisti minut ja sain huippupestin, josta olen nauttinut aivan suunnattomasti. Se hetki illalla kun koittaa kun talo hiljenee ja olen aikaisemmin istahtanut blogin ääreen, on kuluneen vuoden aikana mennyt työläppärillä ja töiden parissa ja blogille ei aikaa ole jäänyt.

Toinen syy hiljaisuuteen on ollut meidän muutot. Tämän vuoden aikana olemme muuttaneet useamman kerran - niin putkiremppaevakkoon, kuin sitten ihan omaan uuteen kotiin, joka löytyi sattumalta neljän vuoden etsintöjen jälkeen. Vaikka remppasimme "vain" keittiön ja maalasimme seiniä, on se silti vienyt paljon aikaa. Tekeminen on ollut vähän pitkässä puussa, koska aikaa ei vain tunnu olevan. Edelleen keittiö on keskeneräinen, mutta kuitenkin jo asumiskelpoinen. Ja se taitaakin entisestään hidastaa rempan loppuun saattamista ;) Eikös ne vikat jalkalistatkin laiteta yleensä siinä vaiheessa kun kämpän vaihto on edessä ja asunto on menossa myyntiin ;)

No mutta oli niin tai näin, kuitenkin into bloggaamista on kohtaan on aina säilynyt ja paljon kaikkea kivaa on tässä tapahtunut, josta olisi kiva kirjoitella. En lupaa mitään, mutta toivon että löytäisin itseni jatkossa useammin blogin parista.

Miten sinun syksy on mennyt? Meillä oli eilen ensimmäiset pikkujoulut - tennisladyjen pikkujoulut ja voi jestas, että oli hauskaa ja tyttöporukalla kukuttiinkin aamuviiteen asti. Tänään laitellaan ensimmäisiä "kaamosvaloja" ikkunaan ja valmistaudutaan isänpäivän viettoon.
2 kommenttia:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...