sunnuntai 26. marraskuuta 2017

Tällainen joulu meillä on tulossa

Ensi viikolla alkaa joulukuu, ihanaa! Millaisilla fiiliksillä tulevaan jouluun? Mitä odotat joululta? Minä odatan perheen yhteistä aikaa - ihan oman perheen kanssa vietettyä aikaa, mutta erityisesti myös ihanan rakkaan suvun kanssa vietettyä aikaa. Minun puolen suku on iso - ihan lähipiiri on 18 henkeä. Joulua vietetään yhdessä, hässäkkää ja hälinää sitä on tiedossa yllin kyllin. Naurua ja hössötystä, porukalla tekemistä. 18-hengen porukalla lähdemme Lappiin viikoksi joulua juhlistamaan. Voitte kuvitella, että on vaikea löytää niin isoa mökkiä että koko porukka saman katon alle saataisiin, mutta muutama kunnon kokoinen onneksi Suomesta meidän tarpeisiin löytyy.Joulufiilikset nytkähtivät tällä viikolla mukavasti käyntiin kun saimme kutsun Lidlin jouluneuleiden lanseeraustilaisuuteen Kivikkoon Winter Worldiin. Kun ulkona oli sateisen suhmuista oli sisällä hiihtohallissa mahtavan talvista. Lapset pääsivät laskemaan liukurilla, hiihtämään ja innostuttiin koko porukalla potkukelkkailemaankin oikein kunnolla. Parasta oli tietysti huskyajelu ja itse joulun supermanin Joulupukin tapaaminen. Aika polleena tytöt esittelivät Kiltteyskunniakirjojaan, jotka Joulupukilta saivat.


Odotan joululta joulunpyhiä, jolloin on aikaa ulkoilla ja puuhastella yhdessä. Odotan että pääsemme laskettelemaan koko perheen voimin. Odotan, että pääsemme pulkkamäkeen ja lumisotaan! Jouluna aikuisetkin löysentävät muttereitaan ja riehaantuvat. Läppärit ja tittelit jätetään nurkkaan ja nautitaan yhteisestä ajasta.


Jouluun kuuluu ehdottomasti lumi ja talvi, glögi, piparit, tortut ja herkut. Yhdessä syöminen, pitkään ja hartaasti. Se on sitä ihanaa yhdessä oloa!Joulun pyhinä on aikaa lötköillä - pelata ja katsoa leffoja. Jouluna on ihana lököillä pehmeissä asuissa vaikka koko päivä. Olenkin superonnellinen näistä huomenna maanantaina Lidliin tulevista jouluneuleista ja leggareista. Lidlistä löytyy vaikka minkälaista jouluneuletta koko perheelle ja jokaiseen makuun.
Me virittäydyttiin hetkeksi jo rentoon joulutunnelmaan joulukorttikuvauksia varten. Joulukortit kuuluvat ehdottomasti meidän jouluun. Niitä on ihana lähettää ja saada. Jokainen kortti luetaan huolella ja lämmöllä! Jouluun kuuluu muistaminen!Olen todella jouluihminen. R-A-K-A-S-T-A-N joulua ja siksi olenkin fiiliksissä että viimein Suomeenkin on viime vuosina rantautunut tämä jouluneulekulttuuri. Jouluneule on ehdottomasti oltava! Firman pikkujoulut, kaverien glögittelyt, kauneimmat joululaulut joulukirkossa -  you name it - you can always wear your xmas sweater! Jouluneule sopii jokaiseen tilaisuuteen, se on kuin piste iin päällä joulufiilistelyssä!


Mahtavaa joulun aloitusta! Parasta joulussa on tämä joulun odotus ja jännitys, joka kasvaa päivä päivältä. En halua stressata valmisteluista, en halua sitoa itseäni tiukkoihin perinteisiin, koska jos en kerkeä tänä jouluna kaikkea perinteistä suorittaa, niin joulu tulee silti. Ne tärkeimmät ja mieluisimmat perinteet on mukava tehdä ja niistä harvoin tuleekaan stressiä. Joulussa kuitenkin parasta on se fiilis ja tunnelma eikö niin?? Tänään joulukadun avajaisiin ja jouluikkunaa katsomaan. Se on yksi joulun perinne joka kuuluu meidän jouluun!


Jouluneuleet ja leggarit on saatu yhteistyössä 

1 kommentti:

  1. Ihanat kuvat & ihanaa joulun odotusta♥

    http://jasukuvaa.blogspot.fi/

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...